Wie zijn wij

Even kennismaken

Leuk dat je onze website bezoekt. Dan moet je haast wel een wijnliefhebber zijn. Zo is mijn avontuur ook begonnen en ik sta dan nu ieder uur tussen de wijnen, heerlijk.

Ik heb bouwkunde gestudeerd en jarenlang als bouwkundige gewerkt. Dat was super en dat blijft zo af en toe nog wel kriebelen. Zeker als ik langs de bouwwerken kom waaraan ik heb bijgedragen. 

Maar er gaat toch niets boven het ondernemen. En als je van je hobby je beroep kunt maken, tja dan heb je iedere dag plezier. 

In 2014 is mijn hobby in mijn werk veranderd en nu bijna 10 jaar verder zou ik niet meer terug willen. Eigenwijs ondernemen met een eigenwijs assortiment met altijd oog voor kwaliteit maakt de winkel en webshop een weerspiegeling van mijn ideeën. Standaard kan iedereen, maar juist dat doen wat niet iedereen verwacht is het leuke aan mijn werk. Verrassende wijnen en produkten waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Een samenwerking voor de langere termijn waarbij je elkaar kunt verstreken en een berg passie voor het produkt maakt dat dit voor mij het mooiste werk van de wereld is. 

Neem eens een kijkje op onze site en laat je verrassen door ons eigenwijze assortiment. Schroom niet te om te bestellen als er iets naar je smaak bij zit.

Groet Bjorn

© 2021 - 2024 MENEER VAN DE WIJN | sitemap | rss

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.