Levertijd & verzendkosten

Levertijd & verzendkosten

Verzending

Verzendopties Nederland:

  1. Afhalen bij winkelier (gratis).
    Je kunt je bestelling afhalen bij MENEER VAN DE WIJN, Kapelstraat 29 te Heeze. In de webshop kom je na de bestelfase op de betaalpagina, hier kun je kiezen voor de verzendoptie 'Afhalen bij winkelier'. De verzendkosten komen dan automatisch te vervallen bij het totaalbedrag. 
     
  2. Bezorging via flespakket/PostNL (€ 9,00) of eigen levering.

Gratis verzending vanaf € 75,-.

Je dient je te legitimeren bij ontvangen van je bestelde dranken. Wij mogen ze niet op een ander adres laten bezorgen of achter laten onder je afdak  

Jouw bestelling wordt op elk gewenste locatie bezorgd door PostNL. PostNL is gespecialiseerd in het verzenden van flessen via gepatenteerde verpakkingen. Samen met de pakketdienst PostNL zorgen wij er voor dat je bestelling veilig en snel wordt verstuurd. Je kan de zending (datum en tijdindicatie) volgen middels een Track & Trace code die je in de mail van ons ontvangt. Let op: de mail kan helaas in de spam inbox terecht komen.

Binnen de gemeente Heeze/Leende, Sterksel, Geldrop, Aalst, Waalre en stadsdeel Stratum (Eindhoven) leveren we gratis aan huis.

 

Verzendopties over onze landsgrenzen:

Bezorging via Flespakket in het buitenland. De verzendkosten voor een pakket naar het buitenland is afhankelijk van het desbetreffende land. Om dit in te stellen klik je in de winkelwagen op verzendkosten 'Nederland', waarna de optie verschijnt om dit aan te passen.
 

Levertijd

Indicatie van levering, mits besteld vóór 12.00 uur: Wij proberen de bestelling dezelfde dag nog te versturen. Op zondag, maandag en dinsdag zijn we gesloten en worden er geen bestellingen verwerkt. Na aanbieden van het pakket aan de vervoerder duurt het ca. 2 dagen voordat je je bestelling in huis hebt. Maar wij zijn wel afhankelijk van de vervoerder die de pakketten wegbrengt.
 

Retourneren

Retourneren van produkten doen we in overleg. Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier
 

Vragen?

Indien je een vraag over een artikel of je bestelling hebt, horen wij dat uiteraard graag! Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!

© 2021 - 2024 MENEER VAN DE WIJN | sitemap | rss

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.