Artikel 86 van 86

Calvente guindalera

€ 19,95 (inclusief btw)

Krachtige, soepele, fruitige, romige donkerrode wijn met veel specerijen; aroma van vanille en tonen van kersen en bramen. Je kunt hier aan blijven ruiken. Alles zit erin. Op en top Spanje!

tempranillo, merlot, syrah, cabernet sauvignon, petit verdot 12 maanden op frans eiken.

Gevogelte zoals kalkoen, eendenborst, parelhoen, fazant. Gebruik tijm en/of rozemarijn, veen- en aalbessen of een pot ontpitte krieken. Doe een beetje room in de saus/jus, dat past mooi bij de ronde smaak van de wijn. 
Tip 1: marineer het vlees 5 uur van te voren in een mengsel van olijfolie, honing, sojasaus en stukjes verse gember;
Tip 2: Combineer de eendenborst met bietenstamppot of met vijgen-saus en oesterzwammen;
Varkensgebraad met een pot ontpitte krieken; Rood vlees (rosbief, entrecote met sinaasappelboter of lamskotelet);
Kalfskotelet met spekjes en paddenstoelen; Wild: konijn, hazenpeper, een stevig hertgerecht met port en rozemarijn.

Specificatie Omschrijving
Kleur Rood
Jaar 2016
Land Spanje
Druivensoort Tempranillo
Blend tempranillo, merlot, syrah, cabernet sauvignon, petit verdot
Smaakprofiel Robuust & vol rood
Alcohol % 14,5
Inhoud (in liters) 0,75 liter
© 2021 - 2024 MENEER VAN DE WIJN | sitemap | rss

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.