Artikel 39 van 56

Onze openingstijden rond de feestdagen

De feestdagen staan voor de deur en we hopen dat iedereen ,letterlijk en figuurlijk, heerlijke feestdagen tegenmoet gaat.

Om je ruime mogelijkheden te geven inkopen te doen in onze winkel hebben we onze openingstijden ruim opgezet. Zo kunnen we de drukte spreiden en heb je extra momenten om binnen te lopen.

 

Zoek je een mooie wijn-spijs combinatie? Dan moet je bij ons zijn. Of je nu zelf de culinaire mouwen opstroopt of een mooi menu besteld bij een van de restaurants in onze omgeving, wij voorzien je graag van een wijn-spijs advies dat bij je wensen past. Natuurlijk kunnen we je in de winkel van advies voorzien maar wellicht is het nog makkelijker om ons je menu te sturen (info@wijnhoeveheeze.nl), dan maken wij de perfect match samenstellen en zetten dit voor je klaar. 

 

Zoek je een mooi cadeau om onder de boom te leggen met kerst, of een lekkere bubbel om het nieuwe jaar in te knallen, ook dan ben je natuurlijk van harte welkom. We hebben diverse cadeaus klaar staan om je van inspiratie te voorzien. Of misschien zoek je iets specifieks, ook dan kunnen we je voorzien van een goed advies.

Heb je minder tijd om naar de winkel te komen en inspiratie op te doen dan nodig ik je uit om op onze website een kijkje te nemen. Een groot deel van ons assortiment staat in de webwinkel. Zo kun je thuis op de bank lekker relaxed zoeken en selecteren. Je hoeft het dan alleen maar even op te pikken in de winkel. Mocht je dat niet lukken dan kunnen we in overleg ook aan huis leveren.

Wist je dat we achter onze winkel een ruime gelegenheid hebben om te parkeren. We hebben een groot parkeerterrein en lopen graag met je mee om je te helpen je aankopen in de auto te zetten. 

Fijne feestdagen en we zien je graag in onze winkel aan de Kapelstraat 29.  

© 2021 - 2024 MENEER VAN DE WIJN | sitemap | rss

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.