Artikel 36 van 56

Coloma Eduardo 2007

Nieuw in ons rum assortiment is een van mijn favoriete rum hacienda's. Hacienda Coloma uit Colombia. Dit keer een Single cask vintage 2007 barrica Eduardo. Er zijn er maar 350 van gemaakt en wij hebben nummer 222 kunnen bemachtigen.  

Het is een spaanse stijl rum met een super zachte finish in american oak coffee liqueur cask. 

Om deze speciale fles rum te maken selecteerden rummeester Eduardo het vat. De naam en het nummer van het vat dat je op het etiket ziet zijn een trotse weerspiegeling van de single-cask-oorsprong van deze fles. En het vintage year van deze rum -het jaar waarin het vat werd gevuld met onze vers gedistilleerde rum-, in dit geval 2007, onthult zijn leeftijd.

Zoals alle van Hacienda Coloma heeft deze rum voordat hij werd gebotteld kort gerijpt in vaten die eerder werden gebruikt voor veroudering de alom bekende Coloma Coffee Likeur. Om zijn single-cask karakter te behouden werd deze speciale editie Rum slechts licht gehydrateerd met water uit het Andesgebergte en blijft hij ook ongefilterd. Er is geen andere rum die een betere afspiegeling is van onze handgemaakte oorsprong en de waarden die Hacienda Coloma maken tot wat ze vandaag de dag is.

Wil je deze fles bestellen klik dan even door 

© 2021 - 2024 MENEER VAN DE WIJN | sitemap | rss

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.